PAREMPI-ohjelma

153.00

Kun haluat keventää päivittäistä kalorien saantiasi helpolla tavalla, mutta syödä silti monipuolisesti ja terveellisesti.

Ohjelmaan kuuluu:
• F1-Terveellinen ateria (proteiinijauhe)
• Kaura-omenakuitujuomajauhe (välipalajuoma)
• Proteiinijuomajauhe (mix) (välipalajuoma)
• Monivitamiinit (vitamiinipuriste)

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Parempi-ohjelma on tarkoitettu sinulle, joka haluat voida paremmin tai pudottaa 5-8 kiloa ja syödä silti monipuolisesti ja terveellisesti. Formula 1 -proteiinijauhe on helposti ja nopeasti valmistettava terveellinen ateria, jossa kaikki tärkeät ravintoaineet ovat erinomaisessa tasapainossa. Kaura-omenakuitujuomajauheesta valmistuu helposti ja nopeasti herkullinen välipalajuoma. Välipalajuoma sopii lisäksi nautittavaksi yhdessä Formula 1 terveellinen ateria -proteiinijauheen kanssa. Proteiinijuomajauhe (mix) on myös hyvä välipalajuoma. Se on myös hyvä osa Formula 1 -terveellistä ateriaa. Proteiinijauhe ja Proteiinijuomajauhe yhdessä kasvattavat ateriasta saatavaa proteiininmäärää. Monivitamiinipuristeet antavat kehon tarvitsemia vitamiineja ilman kaloreita.

Parempi-ohjelmaan kuuluva Formula 1 -proteiinijauhe on nopeasti ja helposti valmistuva terveellinen ateria. Kaura-omenakuitujuoma jauheesta valmistuu hyvän makuisen välipalajuoma. Proteiinijuomajauheesta (mix) valmistuu herkullinen välipalajuoma, joka tasapainottaa proteiinin saantia pitkin päivää. Monivitamiinipuristeet antavat kehon tarvitsemia vitamiineja ilman kaloreita.

Ohjelmaan kuuluu:
• F1-Terveellinen ateria (proteiinijauhe)
• Kaura-omenakuitujuomajauhe (välipalajuoma)
• Proteiinijuomajauhe (mix) (välipalajuoma)
• Monivitamiinit (vitamiinipuriste)

Lisätiedot

Paino 1,724 kg
F1 Terveellinen ateria maku

Vanilja, Suklaa, Mansikka, Trooppiset hedelmät, Cappuccino, Cookies and Cream, Vadelma ja mustikka, Toffee-omena ja kaneli, Minttusuklaa, Banana Cream

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PAREMPI-ohjelma”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *