Veli-Matti Tala | info@hamata.fi | 050 412 1283
Aurinkotuulenkatu 20 C 54, 00990 Helsinki

Tiedätkö proteiinin tarpeesi?

Tiedätkö päivittäisen proteiinin tarpeesi?
Tiedätkö miksi paljon liikkuva kasvissyöjäkin saattaa olla ylipainoinen?
Tiedätkö miksi pieniruokainen ihminenkin saattaa olla ylipainoinen?

Jos et saa tarpeeksi proteiinia elimistösi kuluttaa lihastesi proteiinivarastoja. Saatat kärsiä väsymyksestä, nälästä ja napostelun- himosta. Painosi ehkä putoaa, mutta menetätkin lihaskudosta etkä rasvaa.

Riittävä proteiinin saaminen ravinnosta voi olla vaikeaa ilman suurta kalorimäärää (Naisen päivittäinen proteiinin tarve on alle tai yli 100 g. Miehen päivittäinen proteiinin tarve voi olla jopa 150 g).

Kun nautit riittävästi proteiinia, lihaksesi käyttävät elimistösi rasvaa polttoaineenaan tehokkaasti, ja sinä hoikistut ja kiinteydyt. Voit myös tuntea olosi virkeämmäksi, ruokahalu pysyy kurissa ja napostelunhimo vähenee. Lihaskudos myös kuluttaa seitsemän kertaa enemmän kaloreita kuin rasvakudos! Herbalifen vähäkalorinen proteiini ravitsee soluja ja auttaa elimistöä muuttamaan rasvakudoksen lihaskudokseksi – tämän vuoksi Herbalife on myös urheilijoiden suosiossa.

Teemme myös henkilökohtaisia ravinto-ohjelmia asiakkaillemme ottaen huomioon henkilökohtaisen kalorinkulutuksen, liikuntatottumukset ja muita hyvinvointiin liittyviä tekijöitä. Jos olet kiinnostunut personoidusta ravinto-ohjelmasta, ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta!

Tiedätkö proteiinin tarpeesi? Täytä alla oleva lomake, niin kerromme vastauksen!

* -merkillä varustetut kohdat ovat pakollisia.

Nimi*

Sähköposti*

Puhelin

Pituus*

Paino*

Ikä*

Paikkakunta*

Sukupuoli*
MiesNainen

Kerääntyykö ylimääräinen rasva
Kehon keskiosaanAlaosaanKaikkialle

Lisätietoja:

Haluan myös lisätietoa personoidusta ravinto-ohjelmasta