Ale!

Collagen SKIN Booster

67.00 64.00

Juo riittävästi vettä. Noudata tasapainoista ruokavaliota. Kosteuta. Terveennäköisen ja kuultavan ihon saavuttaminen voi vaatia paljon työtä. Entäpä jos voisit saada terveennäköisen ihon sisältäpäin nauttimalla kauneusjuomaa?

Kokeile Collagen Skin Boosteria. Se on jauhemainen ravintolisä, jota voit käyttää nykyisen ihonhoitorutiinisi rinnalla. Collagen Skin Booster sisältää korkealaatuisia Verisol® P -kollageenipeptidejä, jotka todistetusti auttavat parantamaan ihon kimmoisuutta ja vähentämään silmäryppyjä neljän viikon käytön jälkeen.

Se sisältää runsaasti tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita, kuten biotiinia, jodia, A-vitamiinia, niasiinia ja sinkkiä, jotka edistävät ihon pysymistä normaalina. Collagen Skin Booster sisältää myös seleeniä ja sinkkiä, jotka edistävät hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina.

lisätietoa kollageenijuomasta

Kuvaus

Keskeiset hyödyt

  • Herkullinen mansikan ja sitruunan maku, raikas tuoksu
  • Sisältää Verisol® P -kollageenipeptidejä, joiden on tieteellisesti todistettu vähentävän silmäryppyjä ja parantavan ihon kimmoisuutta neljän viikon käytön jälkeen.
  • Gluteeniton
  • Sopii kasvissyöjille
  • Sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten
  • Sisältää runsaasti E-vitamiinia, joka edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä

lue tuoteseloste

Käyttö

Nauti Collagen Skin Booster -tuotetta joka päivä. Lisää 1 annosmitallinen (5,7 g) jauhetta 250 ml:aan vettä ja sekoita, kunnes jauhe on liuennut. Nauti yksi lasillinen päivässä aterioiden yhteydessä. Käytä tätä tuotetta osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Collagen SKIN Booster”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *