Ale!

F1 terveellinen ateria -proteiinijauhe

Alk. 46.00 Alk. 42.90

Formula 1 on ravitsemusasiantuntijoiden luoma proteiinijauhe, jossa tärkeät ravintoaineet ovat erinomaisessa tasapainossa. Formula 1 -proteiinijauhe on helposti valmistettava terveellinen ateria. Nesteeseen sekoitettava Formula 1 -proteiinijauhe on saatavilla 9 erilaisen herkullisena makuna.

Maut Vanilja, Suklaa, Mansikka (Strawberry Delight), Banana Cream, Caffé Latte, Minttusuklaa, Spiced Apple (mausteinen omena), Summer Berries (kesämarjat) ja Cookie Crunch (keksi).

Kaikki ovat vegaanisia ja gluteenittomia, eivätkä sisällä keinotekoisia väri- tai makuaineita.

Pakkauskoko 550 g – 42.90 €
Pakkauskoko 780 g – 58 €

Lue tuoteseloste

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Formula 1 on ravitsemusasiantuntijoiden luoma proteiinijauhe, jossa tärkeät ravintoaineet ovat erinomaisessa tasapainossa. Formula 1 -proteiinijauhe on helposti valmistettava terveellinen ateria. Nesteeseen sekoitettava Formula 1 -proteiinijauhe on saatavilla 9 erilaisen herkullisena makuna. Se on käytännöllinen ja helppo ateria, joka on tutkitusti tehokas sekä painonhallintaan että ihannepainon ylläpitämiseen yhdessä terveellisten ja aktiivisten elintapojen kanssa.

Pakkauskoko 550 g – 42.90 €
Pakkauskoko 780 g – 58 €

Lue tuoteseloste

Lisätiedot

Paino 0,646 kg
Valitse maku

Summer berries (g, Ve), Strawberry Delight (g, Ve), Vanilja (g, Ve), Vanilja – 780g (g, Ve), Suklaa (g, Ve), Mansikka (g, Ve), Caffe Latté (g, Ve), Cookie Crunch (g, Ve), Vadelma ja mustikka (g, Ve), Spiced Apple (g, Ve), Minttusuklaa (g, Ve), Banana Cream (g, Ve)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “F1 terveellinen ateria -proteiinijauhe”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...