Ale!

F1 terveellinen ateria -proteiinijauhe

Alk. 46.00 Alk. 42.90

Formula 1 on ravitsemusasiantuntijoiden luoma proteiinijauhe, jossa tärkeät ravintoaineet ovat erinomaisessa tasapainossa. Formula 1 -proteiinijauhe on helposti valmistettava terveellinen ateria. Nesteeseen sekoitettava Formula 1 -proteiinijauhetta on saatavilla 10 herkullisena makuna.

Maut Vanilja, Suklaa, Mansikka (Strawberry Delight), Banana Cream, Caffé Latte, Minttusuklaa, Spiced Apple (mausteinen omena), Summer Berries (kesämarjat), Cookie Crunch (keksi) ja vadelma valkosuklaa (500 g).

Kaikki ovat vegaanisia ja gluteenittomia sekä vadelma valkosuklaa on lisäksi soijaton, eivätkä ne sisällä keinotekoisia väri- tai makuaineita.

Pakkauskoko 500 g ja 550 g – 42.90 €
Pakkauskoko 780 g – 58 €

Lue tuoteseloste

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Formula 1 on ravitsemusasiantuntijoiden luoma proteiinijauhe, jossa tärkeät ravintoaineet ovat erinomaisessa tasapainossa. Formula 1 -proteiinijauhe on helposti valmistettava terveellinen ateria. Nesteeseen sekoitettava Formula 1 -proteiinijauhe on saatavilla 10 erilaisen herkullisena makuna. Se on käytännöllinen ja helppo ateria, joka on tutkitusti tehokas sekä painonhallintaan että ihannepainon ylläpitämiseen yhdessä terveellisten ja aktiivisten elintapojen kanssa.

Pakkauskoko 500 g ja 550 g – 42.90 €
Pakkauskoko 780 g – 58 €

Lue tuoteseloste

Lisätiedot

Paino 0646 kg
Valitse maku

Summer berries (g, Ve), Strawberry Delight (g, Ve), Vanilja (g, Ve), Vanilja – 780g (g, Ve), Suklaa (g, Ve), Mansikka (g, Ve), Caffe Latté (g, Ve), Cookie Crunch (g, Ve), Vadelma ja mustikka (g, Ve), Spiced Apple (g, Ve), Minttusuklaa (g, Ve), Banana Cream (g, Ve), Vadelma valkosuklaa 500g (SF, L, g, Ve)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “F1 terveellinen ateria -proteiinijauhe”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...