Ale!

Formula 1 Savoury Meal (Sienikeitto)

52.00 49.00

 

Tarvitsetko iltapalaideoita? Mietitkö mitä valmistaisit lounaaksi? Sitten Formula 1 Savoury Meal (sienikeitto) voi olla juuri se, mitä tarvitset.

Hemmottele itseäsi herkkusienten ja yrttien makuisella, maukkaalla ja täyteläisellä aterialla. Se sisältää korkealaatuista proteiinia, tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita, kuitua, herkullista sienten makua, makeaa sipulia, virkistäviä yrttejä ja valkosipulia. Se ei sisällä lisättyä sokeria.

Herkkusieniltä ja yrteiltä maistuva Formula 1 Savoury Meal -ateria sopii mainiosti ravitsevaksi lounaaksi, jonka avulla voit pitää kiinni terveellisistä ja aktiivisista elämäntavoista – missä sitten olitkin.

Käytä hyväksesi kaikki Formula 1:n tarjoamat edut nauttimalla suolainen, terveellinen, lämmittävä ja herkullinen ateria.

Kuvaus

Keskeiset hyödyt

• Proteiinipitoinen
• 25 vitamiinia ja kivennäisainetta
• Vegaaniset ainesosat
• Ei lisättyä sokeria
• Luontaisia aromeja
• Ei sisällä keinotekoisia väri- tai makeutusaineita
• Gluteeniton

Lue lisätietoa

Käyttöohje

Nauti Formula 1 -pirtelö joka päivä ravitsevana ateriana. Ravista purkkia kevyesti ennen käyttöä, sillä sen sisältö saattaa painua.  Lämmitä 250 ml kevytmaitoa kattilassa tai mikrossa 80 sekunnin ajan. Lisää 2 annosmitallista (26 g) Formula 1 Savoury Meal -jauhetta, sekoita (tai ravista) huolellisesti tasaiseksi ja nauti.

Jos haluat vegaanisen, maidottoman tai gluteenittoman vaihtoehdon, sekoita kaksi annosmitallista (26 g) jauhetta 250 ml:aan lämmintä soijajuomaa.

Nauti tuote osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota sekä terveellisiä ja aktiivisia elämäntapoja.

Lue tuoteseloste

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Formula 1 Savoury Meal (Sienikeitto)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *