HYVÄ-ohjelma

98.00

Kun haluat keventää päivittäistä kalorien saantiasi helpolla tavalla, mutta syödä silti monipuolisesti ja terveellisesti.

Ohjelmaan kuuluu:
• F1-Terveellinen ateria (proteiinijauhe)
• Kaura-omenakuitujuomajauhe (välipalajuoma)
• Monivitamiinit (vitamiinipuriste)

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Hyvä-ohjelma on tarkoitettu sinulle, joka haluat voida paremmin tai pudottaa muutaman kilon ja syödä silti monipuolisesti ja terveellisesti. Formula 1 -proteiinijauhe on helposti ja nopeasti valmistettava terveellinen ateria, jossa kaikki tärkeät ravintoaineet ovat erinomaisessa tasapainossa. Kaura-omenakuitujuomajauheesta valmistuu helposti ja nopeasti herkullinen välipalajuoma. Välipalajuoma sopii lisäksi nautittavaksi yhdessä Formula 1 terveellinen ateria -proteiinijauheen kanssa. Monivitamiinipuristeet antavat kehon tarvitsemia vitamiineja ilman kaloreita.

Hyvä-ohjelmaan kuuluva Formula 1 -proteiinijauhe on helposti ja nopeasti valmistuva terveellinen ateria. Kaura-omenakuitujuoma jauheesta valmistuu helposti hyvän makuinen välipalajuoma.

Ohjelmaan kuuluu:
• F1 Terveellinen ateria (proteiinijauhe)
• Kaura-omenakuitujuomajauhe (välipalajuoma)
• Monivitamiinit (vitamiinipuriste)

Lisätiedot

Paino 1046 kg
F1 Terveellinen ateria maku

Summer berries (g, Ve), Strawberry Delight (g, Ve), Vanilja (g, Ve), Suklaa (g, Ve), Mansikka (g, Ve), Caffé Latte (g, Ve), Cookie Crunch (g, Ve), Spiced Apple (g, Ve), Minttusuklaa (g, Ve), Banana Cream (g, Ve), Vadelma valkosuklaa 500g (SF, L, g, Ve)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “HYVÄ-ohjelma”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *