PAREMPI-ohjelma

153.00

Kun haluat keventää päivittäistä kalorien saantiasi helpolla tavalla, mutta syödä silti monipuolisesti ja terveellisesti.

Ohjelmaan kuuluu:
• F1 Terveellinen ateria (proteiinijauhe)
• Kaura-omenakuitujuomajauhe (välipalajuoma)
• Proteiinijuomajauhe (mix) (välipalajuoma)
• Monivitamiinit (vitamiinipuriste)

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Parempi-ohjelma on tarkoitettu sinulle, joka haluat voida paremmin tai pudottaa 5-8 kiloa ja syödä silti monipuolisesti ja terveellisesti. Formula 1 -proteiinijauhe on helposti ja nopeasti valmistettava terveellinen ateria, jossa kaikki tärkeät ravintoaineet ovat erinomaisessa tasapainossa. Kaura-omenakuitujuomajauheesta valmistuu helposti ja nopeasti herkullinen välipalajuoma. Välipalajuoma sopii lisäksi nautittavaksi yhdessä Formula 1 terveellinen ateria -proteiinijauheen kanssa. Proteiinijuomajauhe (mix) on myös hyvä välipalajuoma. Se on myös hyvä osa Formula 1 -terveellistä ateriaa. Proteiinijauhe ja Proteiinijuomajauhe yhdessä kasvattavat ateriasta saatavaa proteiininmäärää. Monivitamiinipuristeet antavat kehon tarvitsemia vitamiineja ilman kaloreita.

Parempi-ohjelmaan kuuluva Formula 1 -proteiinijauhe on nopeasti ja helposti valmistuva terveellinen ateria. Kaura-omenakuitujuoma jauheesta valmistuu hyvän makuisen välipalajuoma. Proteiinijuomajauheesta (mix) valmistuu herkullinen välipalajuoma, joka tasapainottaa proteiinin saantia pitkin päivää. Monivitamiinipuristeet antavat kehon tarvitsemia vitamiineja ilman kaloreita.

Ohjelmaan kuuluu:
• F1 Terveellinen ateria (proteiinijauhe)
• Kaura-omenakuitujuomajauhe (välipalajuoma)
• Proteiinijuomajauhe (mix) (välipalajuoma)
• Monivitamiinit (vitamiinipuriste)

Lisätiedot

Paino 1724 kg
F1 Terveellinen ateria maku

Summer berries (g, Ve), Strawberry Delight (g, Ve), Vanilja (g, Ve), Suklaa (g, Ve), Mansikka (g, Ve), Caffé Latte (g, Ve), Cookie Crunch (g, Ve), Spiced Apple (g, Ve), Minttusuklaa (g, Ve), Banana Cream (g, Ve), Vadelma valkosuklaa 500g (SF, L, g, Ve)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PAREMPI-ohjelma”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *