fbpx

Veli-Matti Tala | info@hamata.fi | 050 412 1283
Aurinkotuulenkatu 20 C 54, 00990 Helsinki

Ostoskori on tyhjä.

Yhteistyössä

Sponsorisopimus_Lotta_Salmi_Hamata-fi

Hamata Oy on solminut sponsorisopimuksen nuoren espoolaisen alppihiihtäjän, Lotta Salmen, kanssa. Lotta on 17-vuotias lukiolainen, joka opiskelee Tahkon Alppikoulussa Nilsiässä. Tahkon Alppikoulu on osa Pohjois-Savon urheiluakatemiaa, joka on Suomen Olympiakomitean hyväksymä huippu-urheiluakatemia.

Lotan tavoitteena on päästä mahdollisimman pitkälle alppihiihdon tekniikkalajeissa (pujottelu, suurpujottelu) ja nousta lähiaikoina nuorten maajoukkueeseen (TEAM 2018). Lotan tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu myös nousu FIS-rankingissa ja päästä osallistumaan maailman cup -kisoihin tekniikkalajien puolella.

Lotta on ulospäinsuuntautunut ja päämäärätietoinen nuori nainen, joka suhtautuu kunnianhimoisesti tekemiinsä asioihin.

Hamata Oy on mukana rakentamassa edellytyksiä Lotan kehittymiselle huippu-urheilijaksi ja osana yhteistyötä Lotta saa käyttöönsä Herbalifen H24 sarjan laadukkaat urheilutuotteet.

Lotan kehittymistä ja kilpailutuloksia seurataan säännöllisesti Hamata Oy:n netti- ja Facebook -sivustoilla, jonne linkitetään Lotan viimeiset kuulumiset harjoittelu- ja kilpailukaudella.
 

Lore On Skis -blogi

Kaupassa käytössä laaja valikoima maksutapoja!

Hamata

Hamatan toiminnan tarkoituksena on tehdä maailmasta terveellisempi ja onnellisempi auttamalla sinua löytämään hyvinvoivan ja aktiivisen elämän. Jos haluat lähteä kanssamme voimaan paremmin kuin nyt, niin ota yhteyttä.


Ota yhteyttä - info@hamata.fi

Tuotekategoriat

Sivustokarttabanneri-Itsenäinen-jäsen herbalife-sport 24-Fit-Club-Logo-pien